Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen

Tjenester

Atle Gulbrandsen tilbyr en rekke tjenester gjennom sitt selskap Atle Gulbrandsen AS. Atles erfaring og kompetanse er unik i Norge. Siden 1992 har han vært aktiv i bilsport, siden 1996 har han parallelt jobbet i media og de siste årene har han også utdannet seg innen PR-faget.

Her er noen av tjenestene som Atle tilbyr:

-Racerfører
action_r4_ing.jpgHar du et racingteam og trenger en vinnende racerfører? Eller skal du kjøre et langdistanseløp og trenger en rask og trygg teamkamerat?

Da er Atle Gulbrandsen mannen å snakke med. Atle har vært aktiv i bilsport siden 1992 og kan blant annet se tilbake på et NM-gull i Seven Racing, sterke resultater i amerikansk formelbilracing og over ti år som semiprofesjonell i det tyske langdistansemeserskapet VLN. Atle er en av de i Norge med mest erfaring fra Nürburgring Nordschleife, og har kjørt raskere enn flere fabrikksførere (i samme bil) på den legendariske racerbanen.

-Kjøreinstruktør
action_r4_ing.jpgEier du en Porsche, Ferrari eller en annen sportsbil og ønsker å lære deg å utnytte bilen på riktig måte? Eller ønsker du rett og slett å bli en tryggere sjåfør?

Atle Gulbrandsen tar på seg oppdrag som kjøreinstruktør, og har 10 års erfaring på området. Takket være over 20 års erfaring fra bilsport, samt erfaring fra noen av verdens aller råeste superbiler gjennom sin jobb som biljournalist, har Atle en unik bakgrunn for å lære bort grunnleggende kjøreteknikk som vil gjøre deg tryggere, raskere, mer økonomisk – og få det enda mer moro bak rattet. Atle har vært kjøreinstruktør på blant annet Vålerbanen, Rudskogen og Nürburgring Nordschleife en rekke ganger.

-Racinginstruktør
action_r4_ing.jpgHar du ambisjoner som racerfører, men trenger kjøretips? Eller ønsker du bare å oppfylle drømmen om å være racerfører for en dag?

Atle Gulbrandsen har jobbet som racinginstruktør/coach for alt fra firmaer på et racingevent til noen av Norges største racingtalenter. Han har blant annet vært hyret av Norges Bilportforbunds talentgruppe for å coache noen av de største gokarttalentene i Norge.

-Rådgiver og manager
Lurer du på hvilket mesterskap du bør kjøre for å kunne leve av motorsport? Eller trenger du en coach til å være med deg på løpene?

Atle Gulbrandsen har i en årrekke vært rådgiver for flere av Norges største racingtalenter. Atle har et stort kontaktnett etter å ha ferdet i internasjonal motorsport som racerfører og journalist i mer enn 15 år, og er trolig den i Norge med best oversikt over hvilke muligheter som finnes i den internasjonale racingverdenen for de med ambisjoner.

-Motorsportskommentator/ekspert/programleder:
action_r4_ing.jpgAtle Gulbrandsen er sannsynligvis den mest kjente motorsportsstemmen i Norge i dag. Siden 1997 har han kommentert Formel 1 på norsk TV, og han har også lang erfaring med å kommentere Rally-VM, Rally-NM, STCC, EM i rallycross, SpeedwayGP, Offshore Class-1, GP2 og Champ Car.

Atle har en unik bakgrunn som gjør at han kan fungere både som hovedkommentator og ekspertkommentator, og han har også jobbet som studioekspert under NRKs sendinger fra Rally Norway i 2007, samt vært programleder for sendinger fra STCC og laget egne motorsportssendinger som Motorkveld på NRK.

-Biltester:
action_r4_ing.jpgAtle Gulbrandsen tar på seg oppdrag som biltester både på TV, nett og i skrivende medier.

Allerede i 1999 startet Atle Gulbrandsen med å teste biler, og har levert biltester til medier som Broom Live på TV2, Vi Menn Bil, Auto Motor og Sport, Klikk.no og Hjemmenett.no. Gjennom disse årene har han kjørt det meste som har blitt registrert i Norge fra superbiler til nesten 10 millioner kroner til billigbiler til litt over 100 000.

-Journalist:
action_r4_ing.jpgTrenger du stoff til ditt kundemagasin? Eller trenger du en frilanser med spesialkompetanse på bil?

I tillegg til å teste biler har Atle lang erfaring som skrivende journalist og tar på seg oppdrag som featuresaker, intervjuer, reisesaker og rene nyheter. Spesialfelter er motorsport og bilrelatert stoff. Atle Gulbrandsen har utdannelse som journalist fra Merkantilt Institutt i Oslo.

-Videojournalist:
action_r4_ing.jpgØnsker du ferdig levert nett-TV? Eller trenger du bare hjelp til redigering?

Atle Gulbrandsen leverte innhold til nett-TV før årtusenskiftet, og har de siste årene også levert komplette videoer til blant annet klikk.no, hvor han har hatt regi, filmet, vært foran kamera og redigert innslagene selv. Atle har blant annet vært gjennom et videojournalistkurs hos NRK Kompetanse.

-Dokumentarfilmskaper:
action_r4_ing.jpgHar du en idé til en dokumentarfilm, men trenger noen til å gjennomføre den?

Atle Gulbrandsen har et stort kontaktnett i norsk fjernsyn, og har tidligere vært med på å lage dokumentarfilmene ”Gumball 3000 – verdens villeste biltur”, og ”Formel 1 – Glamour og raske biler” til TV2.

-Forfatter og fagkonsulent:
action_r4_ing.jpgTrenger du en til å skrive din biografi, eller skulle du hatt noen til å faktasjekke boken din?

Atle Gulbrandsen skrev i 2009 sin første bok, "Grand Prix - Historien om Formel 1", og har tidligere jobbet som fagkonsulent på flere bøker som ”Året i bilder”, ”Full gass – Michael Schumacher og Formel 1”, og ”Norsk Bilsport 75 år”.
-Kronikør:
Trenger du hjelp til å skrive dine kronikker, eller ønsker du en fast kronikør eller blogger i din publikasjon?

Atle Gulbrandsen har lang erfaring med å skrive kronikker og blogger.

-Hjelp med taler eller korrektur:
Atle Gulbrandsen tar på seg oppdrag som å skrive taler og lese korrektur på dokumenter og redaksjonelle tekster. Atle tar også på seg å dubbe tegnefilmer, og har hatt stemmer i både Biler2 og Turbo.

-Fotograf:
action_r4_ing.jpgAtle Gulbrandsen tar på seg enkle oppdrag som fotograf, og har tidligere hatt bilder på trykk i magasiner som Vi Menn Bil og Auto Motor og Sport.
PR-medarbeider:
action_r4_ing.jpgØnsker du hjelp til å skrive pressemeldinger? Eller ønsker du en PR-konsulent som hjelper deg med medietrening, mediekontakt, kommunikasjonsstrategi eller kriseberedskap?

Profesjonell mediehåndtering er viktig for alle virksomheter, og Atle Gulbrandsen har bred erfaring på dette området. Han har også studert PR-fag på BI i Oslo, og kan hjelpe deg til å bli mer synlig pressen, bli bedre i kontakt med media og til å håndtere kriser. Atle har også arrangert pressekonferanser med bred landsdekkende oppmerksomhet fra landets desidert største medier.

Alle PR-henvendelser går gjennom selskapet Ribalta PR AS. Se www.ribalta.no

-Foredragsholder:
action_r4_ing.jpgØnsker din bedrift et foredrag om motivasjon? Eller vil den lokale motorklubben ha et foredrag om mulighetene for å lykkes som bilsportsutøver?

Atle Gulbrandsen er en meget erfaren foredragsholder, og er vant til å holde foredrag for store forsamlinger for opptil hundre gjester. Har blant annet holdt foredrag for Veidekke AS om Formel 1, for Møller Bil AS om verdens råeste racerbane, for Stig og Stein AS om å bli mer effektiv gjennom å vise til F1, for Vikinglauget om Monaco Grand Prix og for Europcar om motivasjon.

-Konferansier og speaker:
action_r4_ing.jpgSkal du arrangere et kick off og trenger en konfransier? Eller trenger du en speaker på et billøp?

Atle Gulbrandsen har erfaring som både speaker og konferansier, og har blant annet vært konferansier for bedriftsarrangementer hos Harald Huysman Karting.

For henvendelser, ta kontakt med Atle på:
Tel: 905 17 602
E-post: atle@atlegulbrandsen.com

Møller bil motorsport