Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen; internasjonal racerfører, tidligere Norgesmester, verdens yngste Formel 1-kommentator, erfaren testfører, TV-personlighet og PR-rådgiver. I dag er Atle Gulbrandsen semiprofesjonell racerfører for Møller Bil Motorsport i det tyske mesterskapet i langdistanseracing (VLN), Formel 1-kommentator for Viasat Motor og PR-rådgiver i Ribalta PR AS.

Møller Bil Motorsport het tidligere Olrud Mobil 1 Racing, og er et Audi-team med Håkon Schjærin, Kenneth Østvold og Atle som sjåfører. Mer informasjon på www.mollerbil-motorsport.no.

Atle har drevet med bilsport siden han var 12 år gammel, og ble i 2007 også Norgesmester i racing. Har kjørt i en rekke land, og hadde blant annet en sesong i amerikansk racing i 2004.

Atles hovedoppdragsgiver på jobbsiden er Viasat. I tillegg gjør Atle en rekke andre oppdrag som å teste biler, holde foredrag, skrive bøker og være kjøreinstruktør gjennom sitt selskap Atle Gulbrandsen AS.

I 2011 var han også med på å starte PR-byrået Ribalta PR AS sammen med Frederik Finnes og Stein Rømmerud. Mer info på www.ribalta.no

Atle har jobbet som motorjournalist siden 1996, og gjort mye spennende. Se "presentasjon av mediejobbingen" eller jobb-CV'en for mer informasjon.

Tilbake

Personalia


Presentasjon av racingkarrieren


Racing CV


Presentasjon av mediejobbingen


Jobb CV


Information in English


Racerbaner


Møller bil motorsport