Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen
26.06.2012

Div: Snart sommer

Det går mot sommer, og etter hvert litt ferietid før det neste løpet i det tyske langdistansemesterskapet VLN den 4. august.

Etter Zero Rally, hvor Geir Schau og jeg forsvant ut av resultatlista fordi vi ikke hadde tid til å kjøre bilen helt til Trondheim, har det vært mye jobb. Men det har også blitt tid til litt trening, noe som må til før høstsesongen starter igjen i det tyske langdistansemesterskapet VLN med Møller Bil Motorsport den 4. august.

Under Zero Rally fikk jeg også kjørt en runde rundt Lånkebanen, og den kommer selvsagt med i min samling over racerbaner jeg har kjørt. Ikke som dagens rallycrossbane, men som den nedlagte racerbanen Lånke egentlig er. Det er kun racerbaner (både permanente, gate- og landeveisbaner) som teller i min samling.

Se hele samlingen her: http://www.atlegulbrandsen.com/baner.php

Om et par uker roer det seg også litt ned på jobbfronten, og det blir litt ferietid før høsten starter med mye jobb og mye racing. Racingsesongen er veldig spesiell i år med kun et løp på våren, og fire løp på høsten. Det var derfor jeg slang meg med i et gokartløp i juni.

Selv om det ikke har vært løp på en stund, skjer det noe på www.mollerbil-motorsport.no også. Der har vi blant annet en konkurranse, hvor du kan vinne fine premier.

Husk også å like Møller Bil Motorsport på www.facebook.com/mollerbilmotorsport

Eller følg meg på Twitter på www.twitter.com/atlegulbrandsen

God sommer!

Nå er jeg oppe i 39 baner i elleve land, og hele samlingen kan du se her: http://www.atlegulbrandsen.com/baner.php


Tilbake
Møller bil motorsport