Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen
09.05.2012

Div: Tilbake i Norge!

Etter tre måneder i USA er jeg nå tilbake i Norge, og gleder meg til å kommentere Formel 1 på Viasat Motor igjen!

Tre måneder i USA (med en liten innlagt tur til tyske Nürburgring) var fantastisk. Jeg hadde pappaperm, vi bodde i en leilighet i Brooklyn og har virkelig lært New York å kjenne.

I tillegg ble det noen utflukter til Florida (Daytona 500, Disney World, Miami og Key West), Tennessee (Graceland, Memphis, Nashville, NASCAR i Bristol og Mooresville i North Carolina), en liten roadtrip rundt New York (med blant annet Lime Rock, Monticello Motor Club, Watkins Glen, Pocono, Nazareth og den nye F1-banen i New Jersey) og en tur til Long Island (Southhampton, Bridgehampton, East Hampton, Montauk, Sag Harbor og Shelter Island).

Selv om jeg hadde pappaperm ble det litt motorsport med to NASCAR-løp (Daytona og Bristol), samt kjøring på Monticello, Watkins Glen, Waktins Glens historiske landeveisbane og i gatene hvor Formel 1 skal kjøre i New Jersey neste år. Det var også morsomt å besøke Lime Rock, Pocono, den nedlagte banen i Nazareth, den nedlagte banen i Bridgehampton, Riverhead Raceway, den nedlagte North Wilkesboro Speedway og den lille grusbanen Voulenteer Speedway.

Jeg gjorde også litt historisk research og besøkte Sheepshead Bay, hvor Gil Andersen vant sitt største løp i 1915, Roosevelt, hvor Eugen Bjørnstad kjørte Vanderbilt Cup i 1937 og Vanderbilt Parkway.

Jeg har samlet alle baner jeg (husker) har besøkt her:
http://www.atlegulbrandsen.com/om_atle_sub.php?subaction=showfull&id=1188174181&archive=&start_from=&ucat=8&

Alle baner jeg har kjørt har jeg listet opp her:
http://www.atlegulbrandsen.com/baner.php

Massevis av bilder fra oppholdet ligger forøvrig på:
www.facebook.com/atlegulbrandsen

Jeg har nå vært hjemme en ukes tid, og det er mye å gjøre på jobb. Men det er deilig med hverdag igjen også. Til helgen skal jeg kommentere mitt første Formel 1-løp for året, nemlig Spania Grand Prix på Viasat Motor. Jeg kommenterer fra Oslo denne helgen, men om to uker går turen til Monaco Grand Prix for å kommentere på plass.

Vi har også fått tilbake rettighetene til WRC, som vi skal sende på Viasat Sport, så det blir litt rally-kommentering utover også. Og ettersom vi har sikret oss rettigheter til DTM, TTA og EM i F3 den siste tiden jobber vi med å markedsføre dette også.

I tillegg til jobbingen for Viasat er det mye å gjøre i PR-byrået Ribalta, så nå går det i ett igjen!

Når det gjelder racingen skal vi ikke kjøre med Møller Bil Motorsport før den 4. august. Vi skal ikke kjøre 24-timersløpet på Nürbugring i år, et løp jeg har kjørt hvert år siden 2005. Det gjør litt vondt å stå på sidelinja i år, må jeg innrømme, så jeg håper jeg får kjørt 24-timersløpet i 2013. Men den samme dagen som 24-timersløpet starter skal jeg være forlover for en god venn, så det blir uansett en bra dag!

Jeg vurderer å få til noe annen kjøring før den 4. august, men det må jeg komme tilbake til.

Tilbake
Møller bil motorsport