Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen
13.01.2007

Media: Fast spalte i HA

Mye av jobbingen om dagen dreier seg om Rally Norway, og jeg har blant annet fått en fast lørdagsspalte i Hamar Arbeiderblad frem mot løpet.

Der skriver jeg litt forskjellig om rally-VM og hva hamarsingene kan vente seg når verdenseliten kommer i februar. Så langt har jeg skrevet fire kronikker med følgende titler:

-Den nye folkesporten
-Hvor stort er egentlig rally-VM?
-Miljøvennlig motorsport?
-Toppidretten rally

Neste lørdag kommer det en kronikk som heter "Er motorsport harry?", og frem mot løpet kommer jeg med flere tanker i avisen.

Også i Vi Menn har det vært mye jobb med Rally Norway, hvor vi akkurat er ferdig med "Vi Menn Bil Rallyspesial" som er til salgs fra tirsdag. Jeg har også noen andre småjobber i forbindelse med Rally Norway som et par konsulentoppdrag, foredrag og kanskje jobbing med Rally Radio'en.

I etterkant blir det også litt skriving fra løpet i Vi Menn, Auto Motor og Sport, samt en bok som utgis hvert år. Mer informasjon om det senere.

Ellers forbereder vi F1-sesongen om dagen, og jeg skriver ett og annet blogginnlegg på www.viasatsport.com. Nå har jeg skrevet om at Montoya og Villeneuve begge "har tatt en Beckham", mens den som kan gjøre Formel 1 stort i USA (slik Beckham kanskje vil gjøre det med soccer) er Marco Andretti. (http://www.viasatsport.com/index.php?option=com_content&task=view&id=55027&Itemid=1250&lang=no)

Vi legger også ut endel motorsportsnyheter på www.vimenn.no om dagen. Vi var blant annet først i Norge med nyheten om at Anders Kjær skal kjøre en 307 WRC i Rally Norway og vi var først i Norge med at Tord Linnerud nå kjører en Focus WRC i Rally-NM.

En trøst for de som vil savne et eget F1-ekstra i Vi Menn i år, blir det et åtte sider med Formel 1-stoff i Vi Menn Bil 2-07. I samme blad kommer det også noen interessante biltester jeg har vært med på. Vi testet GTI-biler på Rudskogen i desember og her om dagen var vi på fjellet med ni SUV'er.

På grunn av Emma har jeg stort sett holdt meg hjemme i vinter, men om noen uker skal jeg et par turer til Portugal for å kjøre nye Skoda Fabia og litt senere nye Honda Civic R på Estoril - så litt reising blir det.

Tilbake
Møller bil motorsport